‹ Palvelut

Suihkurusketus ☀️

Norjalaiset Nordic tan sprayrusketustuotteet ovat suunniteltu pohjoismaiselle vaalealle iholle. Suihkurusketus sopii kaikille, myös herkälle ja atooppiselle iholle. Rusketuksen tuottava ainesosa on DHA (dihydroksiasetoni), eli rusketuksessa ei tule UV altistusta. Nordic Tan tuotteet sisältävät 98% luonnon raaka- aineita ja ovat myös vegaaneille sopivat. Rusketus kestää iholla ihotyypin ja kotihoidon mukaan noin 1-2 viikkoa.

Ennen suihkurusketusta: Poista karvat noin 2 päivää aiemmin. Iho on hyvä kuoria samana tai edellisenä päivänä. Kuorintakinnas on tähän paras vaihtoehto, jotta iholle ei jää esim. öljyjä kuorinta-aineesta. Saavuthan rusketukseen puhtaalla iholla, ilman vartalovoidetta, deodoranttia, hajuvesiä tai meikkiä (mikäli haluat rusketuksen myös kasvoille). Rusketukseen on hyvä pukeutua väljiin, tummiin vaatteisiin.

Suihkurusketuksen jälkeen: Peseydy 8-12 tunnin kuluttua ja kuivaa iho taputellen, EI HANKAUSTA. Vältä hikoilua ja ihon kastumista värin vaikutuksen ajan. Kosteusvoiteen käyttö on suositeltavaa.

Hinnasto

  • Suihkurusketus koko vartaloNorjalaiset Nordic tan sprayrusketustuotteet ovat suunniteltu pohjoismaiselle vaalealle iholle. Suihkurusketus sopii kaikille, myös herkille ja atooppiselle iholle. Rusketuksen tuottava ainesosa on DHA (dihydroksiasetoni), eli rusketuksessa ei tule UV altistusta. Nordic Tan tuotteet sisältävät 98% luonnon raaka- aineita ja ovat myös vegaaneille sopivat. Rusketus kestää iholla ihotyypin ja kotihoidon mukaan noin 1-2 viikkoa. Tutustuthan kotihoito-ohjeisiin sivun ylälaidasta.
    50

VARAA AIKASI TÄÄLTÄ

Ajanvaraus

Palvelut