Yhteystiedot

Kauneuden ilo sijaitsee Jyväskylän Mäki-Matissa, katutasossa. Meille pääset autolla, kävellen ja bussilla, pysäkki on suoraan hoitolan edessä sekä parkkipaikkoja on runsaasti hoitolan läheisyydessä. Hoitolan takapihalta löytyy myös asiakaspaikkoja. Tarkemmat ohjeet niiden löytämiseen löytyvät Instagramista videon muodossa. Voit myös kysellä niitä puhelimitse.

Ajanvaraus on mahdollista sähköisen ajanvarauksen kautta 24/7. Voit lähestyä myös puhelimitse, viestillä, whatsapilla, Facebook messengerissä tai instagramin yksityisviestillä. Mikäli emme heti vastaa, olemme tekemässä hoitoja ja soitamme sinulle takaisin heti vapauduttuamme.

Henkilökunta

 • Jasmiina - Kauneuden ilo

  Jasmiina Nevalainen

  Moi! Mä olen Jasmiina, osa-aikainen kosmetologi täällä Kauneuden ilossa. Valmistuin 2021 kosmetologiksi josta olin pitkään haaveillut. Aikomukseni on kouluttautua lisää tällä alalla. Olen tehnyt aiemmin asiakaspalvelutyötä ja nautin siitä todella paljon kun saan olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä. Tässä työssä siis parasta onkin asiakkaan kohtaaminen sekä työn monipuolisuus.

  Olen sosiaalinen, iloinen sekä muut huomioon ottava. Työtä tehdessäni olen huolellinen, haluan asiakkaalle hyvän mielen ja kokemuksen. Rakastan kaikkea kauneudessa ja pyrin sitä toteuttamaan myös työssäni. Jokainen on kaunis omana itsenään! Vapaa aikani käytän pääosin liikkumiseen, käyn kuntosalilla sekä ulkoilen paljon.

  Lämpimästi tervetuloa hoitoihini ja nähdään hoitolalla !

 • Jenni - Kauneuden ilo

  Jenni Vääränen

  Moi! Olen Jenni, Kauneuden ilon omistaja ja yrittäjä. Vuonna 2021 tuli täyteen 5 vuotta kosmetologina sekä ripsiteknikkona vuokratuoliyrittäjänä ja kesäkuussa vastaani tuli ehdotus omasta liiketilasta. En voinut kieltäytyä tarjouksesta, onhan haaveeni aina ollut se oma hoitola ”sitten joskus”! Siitä se ajatus sitten lähti ja pääsin avaamaan elokuun lopussa 2021. Kauneuden ilo sai nimensä persoonastani ja asenteestani elämään, ilosta.

  Työssäni parasta on asiakaskohtaamiset ja tuloksien saavuttaminen. Työni monipuolisuus on ihan parasta, sekä hoitojen että asiakkaiden osalta. Kanssani saat apua ihosi ongelmiin, nauraa, höpötellä, rentoutua tai ottaa päiväunet, sinä päätät!

  Vapaa-aikani vietän suurimmaksi osaksi tanssin ja agilityn parissa. Kotoani löytyy Brasilianterrieri Coco ja avopuolisoni Atte. Aten kanssa kuntosaliharrastus, talvisin avantouinti ja matkustelu ovat myös osa elämääni.

VARAA AIKASI TÄÄLTÄ

Ajanvaraus