‹ Palvelut

Ihokarvojen poisto 🍭

Poistamme ihokarvoja Alexandria -sokerilla. Sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka poistaa karvat juurineen samalla kevyesti kuorien ihon pinnalta kuolleen ihosolukon pois. Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja miltä ihoalueelta tahansa ja se sopii myös herkälle iholle. Sokeroinnilla karvaton ja sileä iho useiksi viikoiksi! Sokerointi sopii myös miehille, mutta brasilialaista sokerointia teemme vain naisille.

Hinnasto

 • Brasilialainen sokerointi (naisten)Karvat poistetaan koko alueelta, myös takapuolesta. Mahdollista jättää karvaa esim. häpykummulle "kiitoradaksi". Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  60
 • Brasilialainen sokerointi (naisten) huolto max. 5vkoBrasilialainen sokerointi, jossa edellisestä sokeroinnista on aikaa max 5vko. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  50
 • Bikinilinjan sokerointiSokerointi nivusesta ulospäin, bikinien ulkopuolelta. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  20
 • Takapuolen sokerointiSokerointi takapuolesta. Yhdistetään usein bikinilinjan sokerointiin. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  20
 • Syvä bikinisokerointiSokerointi, jossa poistetaan enemmän karvaa kuin tavallisessa bikinisokeroinnissa, mutta vähemmän kuin brasilialaisessa. Ei sisällä takapuolen sokerointia. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  30
 • Säärten sokerointiSäärten sokerointi sis. polvien sekä mahdollisten jalkapöytä -sekä varvaskarvojen poiston. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  40
 • Reisien sokerointiSokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  40
 • Selän tai rinnan sokerointiSelän tai rinnan alueen häiritsevien karvojen poisto. Mikäli karvaa ei ole paljon, on hintakin pienempi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  60
 • Kainaloiden sokerointiSokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  20
 • Käsivarsien sokerointiSokerointi ranteista kyynärpäihin saakka. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  30
 • Ylähuulen sokerointiSokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
  15
 • Kasvojen sokerointiSokerointi kasvojen alueen ihokarvoille. (posket, leuka, ylähuuli, kulmat, nenä, korvat, hiusraja..) kerro toiveesi varauksen lisätietoihin.
  30
 • Sokerointipaketti (bikinilinja+kainalot+sääret)Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  70
 • Sokerointipaketti (brassi+kainalot+sääret)Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  100
 • Sokerointipaketti (bikinilinja+reidet+sääret)Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  90
 • Sokerointipaketti (brassi+reidet+sääret)Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Karvassa tulee olla pituutta väh. 5mm, jotta se lähtee varmasti.
  120

VARAA AIKASI TÄÄLTÄ

Ajanvaraus

Palvelut